Onze klanten zijn zzp’ers en mkb’ers uit verschillende branches, zoals de bouw, de zakelijke dienstverlening, sport & recreatie en retail. Wij zijn blij dat we hen mogen adviseren en begeleiden. En gelukkig zijn zij ook blij met ons.

Woorden die mij te binnen schieten als ik denk aan de inmiddels bijna 10-jarige samenwerking met Ronny: ter zake kundig, intelligent, ‘boerenslim’ (zeer positieve betekenis), goede combinatie van financieel en juridisch inzicht, uitermate betrouwbaar, eerlijk, in staat om vanuit de helikopter view advies te geven als om in de details te duiken indien nodig. Ook bij lastigere gevallen zoals gesprekken met de belastingdienst, met vertrekkende of bijkomende business partners heeft Ronny ons prettig en kundig geholpen. 

Heiko Vetkamp (mede namens medepartners Paul Rademaker & Rob Hoevenaars)

zakelijke dienstverlening & consultancy, Purive B.V.

Ronny Harthoorn staat mij al sinds de start van mijn bedrijf in 2015 bij. Als onervaren startende ondernemer met een eenmanszaak was alles nieuw voor mij: bedrijfsvoering, belastingen, personeelszaken.  Ronny neemt mij niet alleen de administratieve zaken uit handen, maar zorgt er ook voor dat ik ze begrijp. Ik kan hierdoor veel beter inspelen op nieuwe situaties en weet dat ik hierover met hem kan sparren. Bij de realisering van de overname van mijn huidige bedrijf heeft Ronny mij op alle manieren ontzorgd. Van het cijfermatig in kaart brengen van goodwill en overnamesom tot het leggen van de connecties bij bank- en geldverstrekker stond (en staat) hij altijd klaar. Ronny is laagdrempelig, altijd bereikbaar en proactief in het meedenken van verbeteren van de bedrijfsvoering. 

Athal Pals

fitnessbranche, Pals Fitness & Fysiotherapie

Ronny heeft mij begeleid bij de opstart van mijn onderneming en mij met heldere uitleg het gewenste financiële en fiscale inzicht gegeven. Met zijn persoonlijke aanpak, brede kennis en aandacht voor belangrijke details heeft hij mij naar tevredenheid begeleid. Kortom: een betrokken adviseur die mij ontzorgt, waardoor ik mij volledig kan richten op het ondernemen. 

Patrick Filius

zakelijke dienstverlening & consultancy, &Filius Management Consulting B.V.

Bij mijn overstap van eenmanszaak naar B.V. raakte ik het financieel overzicht kwijt. Harthoorn Bedrijfsadvies heeft me enorm geholpen om mijn financiële administratie weer helemaal overzichtelijk op een rijtje te krijgen. Ronny’s persoonlijke benadering en zijn heldere uitleg helpt daar enorm bij. Daarnaast is zijn advies breder en ontzorgt hij mij als ondernemer enorm. Hierdoor kan ik mij richten op mijn opdrachten en hoef ik me op financieel gebied geen zorgen te maken.

Anouk Bakkers-de Smet

zakelijke dienstverlening, marketing, Flow Freelance Marketing B.V.

Ronny heeft mij vanaf de start van onze samenwerking geholpen om mijn financiële en fiscale zaken nodig weer op orde te brengen. Hij denkt met mij mee in oplossingen, dus ik kon voor al mijn vragen bij hem terecht. Ik heb nu doorlopend financieel overzicht én een adviseur die steeds goed met mij meedenkt, dat geeft mij veel rust!

Hendrik

zzp, bouwbranche

Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en kwaliteit van het werk en advies van Ronny Harthoorn.

Als ZZP-er ben ik door jullie extra goed geholpen, doordat jullie er achter kwamen dat er nog fiscale aftrekposten onbenut zijn gebleven door mijn vorige boekhouder. Ik werd hierop door jullie geattendeerd en na indiening van verbeterde belastingaangiften heeft mij dat een onverwacht flinke belastingteruggaaf opgeleverd.

Onder andere is de boekhouding privé als zakelijk overzichtelijker geworden, ook de online samenwerking gaat soepel via de facturenportal Trifact365.

Mijn vrouw en ik zijn dus zeer tevreden met jullie werkzaamheden.

Eric

zzp, bouwbranche

betrokken, betaalbaar, betrouwbaar.