De drijvende kracht achter ons advieskantoor is Ronny Harthoorn. Als Zeeuwse boerenzoon werkte Ronny van jongs af aan mee in het bedrijf van zijn ouders. ‘Doe maar gewoon’ en ‘mouwen opstropen’ waren belangrijke levenslessen die hij meekreeg. No-nonsense dus.

We weten wat ondernemen inhoudt

Ronny vergaarde zijn kennis bij de opleiding Accountancy en de opleiding tot Belastingadviseur en deed ervaring op in loondienst. ‘Een vak leer je op de werkvloer, van professionele collega’s’, vindt hij. Maar het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kon en sinds 2009 is Ronny zelfstandig ondernemer. Hij weet dus als geen ander waar hij het over heeft als hij jou begeleidt.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Ronny is gekwalificeerd Register Belastingadviseur en lid van de beroepsorganisatie Register Belastingadviseurs. Door middel van scholing en kennisnetwerken houden hij en zijn team de vakkennis up-to-date. Als er ontwikkelingen zijn die jouw onderneming raken, dan informeren ze je direct.

Ronny Harthoorn – ondernemer en adviseur

Natasja den Reijer – (junior) assistent-accountant

Hoe we jou ondersteunen

We helpen je met het maken van slimme keuzes en nemen je werk uit handen. Zo bespaar jij een hoop tijd. Ons team geeft jou en jouw onderneming de aandacht die nodig is en denkt mee. Daarbij kijken we naar het totale plaatje, want jij bent ondernemer, maar misschien ook partner, ouder of familielid. Je omgeving heeft een belangrijke invloed op jou en dus ook op jouw onderneming. Hoe jouw situatie er ook uitziet, wij denken altijd in mogelijkheden en zetten net dat stapje extra om jou en je onderneming te laten bloeien.


Het financiële plaatje én jouw verhaal

Wij helpen je bij het informatiegericht en efficiënt inrichten van jouw financiële administratie, rapportages en belastingaangiften. Jouw financiële gegevens gecombineerd met externe factoren zoals consumententrends, technologie en wet- en regelgeving zijn de basis voor ons bedrijfsadvies. Maar het allerbelangrijkste? Dat zijn jouw drijfveren. Want alleen als we die scherp in beeld hebben, kunnen we jou optimaal adviseren bij het behalen van je doelstellingen. Nu én op de lange termijn.


Onze partners

Als je met ons gaat samenwerken, kijken we samen hoe we jouw bedrijfsresultaat kunnen verbeteren. Als het nodig is kunnen wij daarbij gebruikmaken van ons netwerk van deskundige partners. Natuurlijk altijd in overleg met jou. En in alle gevallen blijven wij jouw aanspreekpunt, dat is wel zo overzichtelijk.

 In zijn carrière leerde Ronny de belangrijke les:
je kunt niet alles zelf weten.

betrokken, betaalbaar, betrouwbaar.